woensdag 14 september 2011

IKS-keuringstraject stopgezet!

Helaas hebben we het keuringstraject via RDW (IKS) stopgezet. Alle aanpassingen (en kosten) ten spijt om aan de keuringseisen te voldoen (met name Db-reducering), gaat dit traject niet positief eindigen. 
De gordelpuntbevestigingsberekeningen zoals geleverd door Westfield UK worden door het RDW niet geaccepteerd. Op zich vreemd want deze berekeningen worden in Engeland geaccepteerd bij een IVA-keuring. Ik dacht dat we een Europa hadden maar dat zal wel alleen betrekking hebben op belastingen!

Nu zijn we (Speedon-Mischa) druk bezig om de auto via Engeland te laten keuren, de oude route zoals voorheen vaker werd gedaan. Omdat de Nederlandse IKS-route niet werkt moeten we helaas dus toch weer naar het buitenland.

Omdat er nog zeker een twintigtal andere Westfield bouwers met dit keuringsprobleem te maken krijgen zou ik het prettig vinden als jullie dit even naar mij mailen dan kunnen we samen bij Westfield UK iets meer druk uitoefenen. We hebben destijds de auto bij Westfield NL gekocht met de toezegging dat de keuring geen probleem zou opleveren. En ook Westfield UK zal gebaat zijn met tevreden klanten. Mail even naar het mailadres op dit weblog.

Komende tijd zal ik de vorderingen m.b.t. keuring frequent op dit weblog melden

1 opmerking: