zaterdag 24 december 2011

Mijn Westfield is terug uit de UK!

Mijn Westfield is terug uit de UK, eindelijk! Speedon heeft nog wat verbeterd met de ontluchting, gasklep en de Omex-mapping en nu loopt de Westfield ook stationair als een zonnetje! 


Ik had van Westfield UK (Simon) al een mailtje ontvangen met de opmerking dat mijn auto zeer netjes was gebouwd. Nu vertelde Mischa (Speedon) dat mijn auto bij Westfield UK in de showroom had gestaan, om potentiele kopers te laten zien dat een Westfield ook netjes in de garage gebouwd kan worden. Mijn ego is weer gestreeld! Maar ik moet hiervoor ook een aantal andere bouwers danken, met name Rob (zie link) heeft mij enorm geholpen, zijn weblog en zijn antwoorden op mijn mailtjes waren net zo belangrijk als de bijgeleverde "Westfield-manuals". Ook Mischa heeft nog veel tips gegeven in de laatste fase, jammer dat ik hem niet eerder kende dan was het nog makkelijker geweest, daarnaast natuurlijk ook het KCC-forum, Kitcarclub Nederland (zie link).


Om de Westfield te vervoeren heb ik nu een Brian James RS2, wat een trailer, perfect afgewerkt, fijne wegligging en al is het de kleinste in de Brian James familie blijft het een heel groot gevaarte! Binnenkort worden de zijkanten en achterkant nog bestikkerd en dan is alles klaar.

Als mijn Westfield in 2012 op Nederlands kenteken staat kan ik er eindelijk mee gaan rijden en waar gaan we dan naar toe? Naar Engeland! Ik hoef dus ook geen dak te monteren want als het slecht weer wordt rijden we de Westfield in de aanhanger!

3 opmerkingen:

 1. Erik,

  dat ziet er netjes uit zeg die aanhanger. Lekker dat ie weer terug is en veel rijplezier aankomend jaar.

  Ferry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig!!!

  En uiteraard ook mooie dagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Erik, veel plezier op je eerste westfieldvakantie!

  BeantwoordenVerwijderen